Personal Branding

Van verhaal naar merk: ‘Shape Your Brand’. Ons traject in personal branding is jouw reis naar een krachtige merkidentiteit. Ontdek de kunst van het vormgeven van jouw persoonlijke merk, waar wij jou helpen om jouw unieke verhaal om te zetten in een onderscheidend merk. Stap voor stap begeleiden we jou bij het creëren van een consistente en authentieke merkuitstraling.

Waarom Personal Branding

Personal branding is de sleutel tot het onderscheiden van jezelf in een drukke wereld. Het stelt je in staat om jouw unieke verhaal, vaardigheden en warden te laten zien, waardoor je opvalt en een blijvende indruk maakt. Met een sterke personal brand kun je vertrouwen opbouwen, jouw expertise benadrukken en jouw carrière of bedriif naar nieuwe hoogten tillen. Kortom, personal branding geeft je de controle over hoe anderen jou zien en herinneren.

Wat EER voor jou kan betekenen:

Bij EER streven we ernaar om jou te helpen jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken door middel van personal branding. Met onze 3 pakketten bieden we een gestructureerde aanpak om jouw unieke verhaal om te zetten in een krachtige merkidentiteit die jouw groei ondersteunt. Maar wat betekent dat precies voor iou?

Met een personal brand:

  1. Word ie consistent herkend in jouw branche en val je op tussen de concurrentie.
  2. Bouw je vertrouwen op bij jouw doelgroep en trek je klanten aan die bij jou passen.
  3. Communiceer je jouw expertise en unieke persoonlijkheid effectief, zowel online als offline.
  4. Maak je een diepe impact met jouw verhaal en bouw je een merk op dat blijvende indrukken achterlaat.

Onze pakketten zin ontworpen om jou te helpen deze voordelen te realiseren en jouw personal brand naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek hoe onze Kickstart Your Brand, Brandworkbook en Shape Your Brand jou kunnen helpen om jouw verhaal te vertellen en jouw merk op te bouwen op een manier die authentiek, krachtig en onderscheidend is. Met EER investeer je niet alleen in jouw merk, maar ook in jouw toekomstige succes.

Heldere Prijzen

Kickstart Your Brand

Geef jouw personal brand een vliegende start met onze Branding Kickstart! Ontvang en persoonlijke kickstart call waarbij we jouw brandingvragen en -doelen bespreken. Na ons inspirerende gesprek ontvang je ons exclusive Personal Brand Checklist, een krachtig hulpmiddel om direct aan de slag te gaan met het vormgeven van jouw unieke merkidentiteit.

€55

Brandworkbook

Ontdek je unieke doel en creëer je merkidentiteit met ons Brandworkbook. Dit pakket bevat een digitaal werkboek met krachtige opdrachten en een checklist om je verhaal te vormen en je personal brand te ontwikkelen. Kies voor directe toegang met de digitale versie en til je merkontwikkeling naar een hoger niveau.

€195

Shape Your Brand

Dompel jezelf onder in de wereld van personal branding met onze Shape Your Brand Intensive! Samen doorlopen we ons uitgebreide Branding Workbook tijdens meerdere coaching calls en e-mailcontacten. Dit intensive programma biedt jou de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw personal brand naar een hoger niveau te tillen en jouw doelen te verwezenijken.

Bovendien ontrang je en exclusive korting op ons logo ontwerp service, waarmee je jouw merk nog verder kunt versterken en professionaliseren.

 

€1450

Wil je ontdekken hoe EER jou kan helpen?

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek! Laat EER jou helpen om de juiste indruk te maken, jouw verhaal te vertellen en de aandacht te gripen van jouw doelgroep.