Hallo, ik ben Erica, de creatieve brein achter EER Design.

Mijn avontuur begon in een klein dorpje in Nederland, waar ik mijn eerste stappen zette in de sign branche en mijn creativiteit begon te ontplooien.

Van Passie naar Ondernemerschap: Het Avontuur van Creatieve Vrijheid

Jarenlang koesterde ik het voorrecht om zowel mijn creativiteit als mijn ondernemersvaardigheden te ontwikkelen in de visuele communicatie, altijd groeiend en lerend binnen dit vakgebied.

Tussen de succesvolle projecten sluimerde echter altijd een onvervuld verlangen. Hoe gepassioneerd ik ook was en hoezeer ik ook wilde blijven leren, er ontbrak iets. Die drang om mijn eigen weg te bewandelen en wat vrijheid te proeven, verliep langzaam.

Diep van binnen verlangde ik naar avontuur en een tikkeltje uitdaging. Het idee om mijn eigen creatieve bedrijf op te bouwen klonk als een leuke uitdaging. Maar ja, daar waren dan die angsten voor het onbekende, de roep om zekerheid en natuurlijk een hele reeks excuses die me tegenhielden.

Ondernemen onder de Spaanse Zon: Mijn Creatieve Reis

Op een dag besloot ik dat het tijd was om de sprong te wagen. Maar dan ook gelijk extreem anders. Een verhuizing naar het zonnige Spanje werd het canvas waarop mijn nieuwe hoofdstuk werd geschreven. Elke stap bracht een mix van opwinding en angst met zich mee. Ik moest de taal leren en me aanpassen aan een nieuwe cultuur, maar hé, wie houdt er niet van een uitdaging?

Nu, te midden van de warmte van de Spaanse zon, kijk ik terug op mijn reis. Het ondernemerschap bracht niet alleen professioneel succes, maar ook persoonlijke groei. Elke hobbel en uitdaging vormde mijn karakter. Wat begon als een droom, is nu realiteit geworden.

Bij EER Design draait het niet alleen om ontwerpen; maar ook om een fijne samenwerking waarin we samen bouwen aan jouw verhaal. Mijn missie? Jouw ideeën vertalen naar doeltreffende ontwerpen, jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en jou te inspireren om te groeien.

Ontdek de flexibiliteit en de oplossingsgerichte aanpak van EER Design, waar we geloven in minder gedoe en meer betekenis.